Puhelin 09 4241 9700 linkedin

Ajankohtaista

Maailman ensimmäinen yhteiskäyttöön suunnattu Panorama Padelkenttä avattiin yhteistyössä Cuuman kanssa Sörnäisten rantatielle.

11.5.2018

LEHDISTÖTIEDOTE

Cuuma Communications tukemassa lasten ja nuorten liikkumista padelin muodossa!

CUUMA COMMUNICATIONS JA PROPADEL YHTEISTYÖSSÄ

Teknologiayritys Cuuma Communications Oy on solminut sponsorisopimuksen ProPADEL ry:n kanssa.

ProPADEL ry:n tavoitteena ja tehtävänä on padelin tunnettuuden, harrastajamäärien ja harrastuspaikkojen lisääminen ja rakentaminen sekä muu padelia tukeva kehitystyö. Padelin kuvataan usein olevan yhdistelmä tennistä ja squashia. Se on hauska ja helppo mailapeli, joka sopii kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille pelaajille.

ProPADEL panostaa toiminnassaan erityisesti lasten ja nuorten liikunnan lisäämiseen, syrjäytymisen ehkäisyyn sekä tasapuolisten liikuntamahdollisuuksien tarjoamiseen kaikille lapsille ja nuorille taustoista riippumatta.

Sopimuksen aikana Cuuma rahoittaa ProPADELIN Sörnäisten padelkenttien toimintaa ja mahdollistaa näin helpon, sosiaalisen, matalankynnyksen liikuntalajin harrastamisen erityisesti lapsille ja nuorille. Cuuman tarjoama tuki on mahdollistanut padelkenttien rakentamisen keskeiselle paikalle Helsingin Sörnäisiin ja maksuttoman padelohjauksen alle 18v. lapsille ja nuorille.

”Suomalaisena teknologiayrityksenä haluamme olla mukana tukemassa padelin rantautumista Suomeen ja ennen kaikkea mahdollistamassa näin matalankynnyksen liikunnan harrastamisen keskeisellä paikalla Helsingin kantakaupungissa. Lasten ja nuorten liikunnan lisääminen ja syrjäytymisen ehkäisy tukee yrityksemme arvoja ja haluamme olla luomassa innostavaa liikuntakulttuuria ja tukemassa näin Suomen lasten ja nuorten positiivista tulevaisuutta”, kertoo Cuuman asiakkuusjohtaja Kirsi-Maria Biaudet.

ProPADEL ry järjestää lasten ja nuorten liikunnallisen padelleirin kesäkuussa ja Cuuma tukee toimintaa sponsoroimalla kahden vähävaraisen lapsen osallistumisen leirille ja on näin konkreettisesti tukemassa tasa-arvoista liikunnan harrastamista.

”Näemme että jokaisen yrityksen tulisi kantaa yhteiskuntavastuunsa myös yrityksen perinteisen liiketoiminnan ulkopuolella. Me Cuumassa haluamme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia ja olemme siksi päätyneet yhteistyöhön ProPADELIN kanssa ja mahdollistamme mm. näiden lapsien osallistumisen leirille. Heitän samalla haasteen ilmaan myös muille yrityksille – lähtekää mukaan tekemään hyvää ja tukemaan lasten ja nuorten liikuntaa mm. kesäleirisponsorointien merkeissä”, kertoo asiakkuusjohtaja Kirsi-Maria Biaudet.

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja Kirsi-Maria Biaudet, Cuuma Communications Oy, p. 040 517 9994, kirsi-maria.biaudet@cuuma.com

Toiminnanjohtaja Piukku Kopiloff, ProPADEL ry, p. 050 548 1484, piukku@propadel.fi

www.cuuma.com 

www.propadel.fi

ARKISTO

» Maailman ensimmäinen yhteiskäyttöön suunnattu Panorama Padelkenttä avattiin yhteistyössä Cuuman kanssa Sörnäisten rantatielle.
LEHDISTÖTIEDOTE Cuuma Communications tukemassa lasten ja nuorten liikkumista padelin muodossa! CUUMA COMMUNICATIONS JA PROPADEL YHTEISTYÖSSÄ Teknologiayritys Cuuma Communications Oy on......

» Cuuma, Espoon Palloseura ja SuperPark solmivat kolmikantayhteistyön avuksi nuorten liikkumattomuusongelmaan
Niin paljon hyvää kuin digitaalisuus on tuonutkin ihmisten elämään, on se myös kasvattanut uudenlaisia yhteiskunnallisia ongelmia. Yksi niistä on lasten......

» Markkinoinnin ammattilainen
Haemme joukkoomme uutta cuumalaista – jos markkinointi ja viestintä on lähellä sydäntäsi, ja sinulla on näyttöä sekä kokemusta B2B-markkinoinnin parissa......

» Tule meille töihin!
Haemme joukkoomme uusia cuumalaisia – jos teknologia on juttusi ja viihdyt pienessä ja dynaamisessa työporukassa, tutustu Site Manager  &  Senior......

» Cuumalle Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti jo neljättä kertaa!
”Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on parempi kumppani. Menestyjäyritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys......

» Kiitos kuluneesta vuodesta!
Toivomme teille onnea ja menestystä tulevalle vuodelle. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on mahdollistanut sponsoritoimintamme sekä tuntuvien lahjoitusten tekemisen hyväntekeväisyyteen. WWF:n ja......

» Cuuma mukana Tuntematon sotilas 2017 -elokuvassa!
Cuuman merkkipäivälahja 100-vuotiaalle Suomelle on tuki 27.10 ensi-iltaan tulevalle Tuntematon sotilas -elokuvalle. ”On kunnia olla mukana mahdollistamassa tämä hieno elokuva......

» Cuuma tukee maahanmuuttajien työllistymistä
25-vuotias nepalilainen Rekha Gaundel on työskennellyt Cuumassa kuukauden päivät ja pärjännyt tehtävissään hyvin. Rekha opiskelee Arffman Consultingin maahanmuuttajille tarkoitetussa kotoutumiskoulutusohjelmassa,......

» Cuuma Communications rahoittaa Invalidiliitolle avustajakoiran
LEHDISTÖTIEDOTE  26.9.2017 INVALIDILIITON AVUSTAJAKOIRAT SAIVAT TÄRKEÄN SPONSORISOPIMUKSEN Teknologiayritys Cuuma Communications Oy ja sen tytäryhtiö Koiramerkki-palvelu ovat solmineet kaksivuotisen sponsorisopimuksen Invalidiliiton......

» Cuuma mukaan älytoimistoratkaisuja kehittävään Taitori Oy:hyn
Cuuma sijoitti Taitori Oy:hyn osana sen järjestämää rahoituskierrosta. Rahoituskierros keräsi yli 0,5 miljoonaa euroa. ”Nopeasti kasvavassa Taitorissa on kaikki menestyksen......