Puhelin 09 4241 9700 linkedin

Jälleenmyyjille

Cuuman tarjoamat kommunikaatiopalvelut täydentävät jälleenmyyjän tuoteperhettä ja kehittävät jälleenmyyjän asiakassuhteita. Laajan olemassa olevan tuoteperheen lisäksi teemme tarvittaessa myös jälleenmyyjäkohtaisia räätälöintejä. Palvelut ovat saatavilla asiakaskohtaisena ratkaisuna tai pilvipalveluna.

Cuuman tuotteet ovat yhdistettävissä olemassa oleviin taustajärjestelmiin kuten CRM- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Oikein toteutettujen kokonaisuuksien avulla jälleenmyyjällä on mahdollisuus tarjota asiakkailleen ensiluokkaista tuotteita, jotka tehostavat asiakkaiden  liiketoimintaa sekä päivittäistä työskentelyä.

Jälleenmyyjäsuhteemme perustuvat pitkäaikaiselle ja vuorovaikutteiselle yhteistyölle, yrityksen kokoluokasta riippumatta. Hyvin rakennetussa jälleenmyyjäsuhteessa myyjän ei tarvitse huolehtia tuotteiden riittämättömyydestä. Jo lähes 600 kotimaista yritystä on valinnut Cuuman palvelut tämän päivän vaativiin kommunikaatiohaasteisiin.

Kommunikointijärjestelmien ja palveluiden lisäksi Cuuma toimii puheliikenneoperaattorina. Hinnoittelumme on selkeää ja tarjoamme erittäin kilpailukykyisen hinnaston koti- ja ulkomaan puheliikenteeseen. Kokonaisuudessaan myytävät palvelut kattavat kaiken aina henkilökunnan ja liiketoiminnan seurannasta ja raportoinnista vaativiin monikanavaisiin asiakaspalveluratkaisuihin. Jälleenmyyjä voi muokata itselleen sopivan Cuuman tuoteperheen ja edustusmallin.

Kaikkiin palveluihimme on saatavissa myös tarvittava myyntituki, tekninentuki ja ylläpitotaso. Tuotteemme löydät täältä.