Puhelin 09 4241 9700 linkedin

Operaattoreille

Cuuma on toimittanut ohjelmistoalustoja vuodesta 2008 alkaen useille kotimaisille operaattoreille ja operaattoritoiminnan aloittaneille yrityksille. Operaattorituotteet kattavat kaiken aina taustajärjestelmistä myytäviin puheratkaisuihin saakka. Tarjoamme ohjelmistot operaattoreille myös asiakkaiden provisiointiin, hallinnointiin ja laskutukseen saakka. Operaattorialustat voidaan toteuttaa asiakaskohtaisesti tai pilvipalveluina.

Cuuman tarjoamat operaattorituotteet ovat liiketoimintamallista riippumattomia ja soveltuvat erityisesti VoIP- ja matkapuhelinoperaattoreille. Operaattorit voivat helposti hyödyntää Cuuman olemassa olevia palveluita, omassa myynnissään tai operaattorikohtaisesti erikseen räätälöityjä ratkaisuja.

Tuotekehityksemme on huomioinut operaattoreiden vaatimukset siirtyä yhä sujuvammin IP-pohjaisiin tuotteisiin. Olemme auttaneet useita operaattoreita siirtymään perinteisestä verkkoteknologiasta IP- pohjaisiin tuotteisiin erittäin kustannustehokasta mallia hyödyntäen. Cuuma tuo maahan myös Ceragon radiolinkkejä, joilla voidaan siirtää kustannustehokkaasti kapasitteettia.

Kaikkiin palveluihimme on saatavissa myös tarvittava tuki- ja ylläpitotaso. Tuotteemme löydät täältä.