Puhelin 09 4241 9700 linkedin

Yrityksille

Cuuman tuottamat kommunikaatiopalvelut suunnitellaan ja koostetaan aina asiakaskohtaisesti vastaamaan yrityksen tarpeita. Laajan olemassa olevan tuoteperheen lisäksi teemme tarvittaessa, myös asiakaskohtaisia räätälöintejä. Palvelut ovat saatavilla asiakaskohtaisena ratkaisuna tai pilvipalveluna.

Cuuman tuotteet ovat yhdistettävissä asiakkaan olemassa oleviin taustajärjestelmiin kuten CRM- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Oikein toteutettujen kokonaisuuksien avulla yrityksillä on mahdollisuus tarjota asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja tehostaa liiketoimintaansa sekä päivittäistä työskentelyä.

Yritysasiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiselle ja vuorovaikutteiselle yhteistyölle, yrityksen kokoluokasta riippumatta. Jo yli 800 kotimaista yritystä on valinnut Cuuman palvelut tämän päivän vaativiin kommunikaatiohaasteisiin.

Kommunikointijärjestelmien ja palveluiden lisäksi Cuuma toimii puheliikenneoperaattorina. Hinnoittelumme on selkeää ja tarjoamme erittäin kilpailukykyisen hinnaston koti- ja ulkomaan puheliikenteeseen. Kokonaisuudessaan palvelut kattavat kaiken aina henkilökunnan ja liiketoiminnan seurannasta ja raportoinnista vaativiin monikanavaisiin asiakaspalveluratkaisuihin.

Kaikkiin palveluihimme on saatavissa myös tarvittava tuki- ja ylläpitotaso. Tuotteemme löydät täältä.