Puhelin 09 4241 9700 linkedin
Kotimaan kehittyneimmät kommunikaatiojärjestelmät

Cuuman monikanavainen kommunikaatioratkaisu tarjoaa kattavan kokonaisuuden tuotteita ja palveluita, jotka skaalautuvat tarpeen ja tilanteen mukaan.

Vaihdepalvelut

Cuuman kehittämät puheratkaisut sopivat kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille, kattaen tarpeet aina mobiilikäytöstä monikanavaisiin asiakaspalveluratkaisuihin.

Selainpohjaiset ja helppokäyttöiset palvelut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa sopivaksi kokonaisuudeksi. Palvelut toteutetaan sekä pilvipalveluna, että asiakaskohtaisena ratkaisuna.

Cuuman puheratkaisut sisältävät yleisempien toimintojen lisäksi asiakkaiden kanssa kehitetyt liiketoimintaa tehostavat ominaisuudet kuten: henkilökunnan ja liiketoiminnan seuranta, raportointi, luopuneet soitot -ominaisuus.

Puheliikenne

Kotimaisena puheoperaattorina Cuuma tuottaa viimeistä teknologiaa hyödyntävät laadukkaat puhelut ja yhteen liitännät. Palvelukeskuksemme ovat kahdennettuja ja suojattuja palvelunestohyökkäyksiltä.

Puheluiden hinnoittelu on kilpailukykyinen, niin kotimaan kuin ulkomaan puheluille.

Puhelinnumerot

Cuuman palveluita voi käyttää yrityksen olemassa olevilla numeroilla tai palveluun sisältyvillä uusilla numeroilla:

 • Kotimaiset kiinteän- sekä mobiiliverkon puhelinnumerot
 • Yritysnumerot
 • Palvelunumerot
 • Ulkomaiset numerot lähes kaikkialle maailmassa
 • Lahjoitus- ja keräysnumerot

Mobiililiittymät

Cuuman mobiililiittymä muodostaa yhdessä muiden tuotteiden kanssa kokonaisvaltaisen kommunikaatioratkaisun, joka palvelee sekä kiinteitä, että liikkuvia tarpeita. Mobiililiittymän älykkäät toiminnot ovat selainpohjaisia ja niitä voidaan automatisoida käyttäjäprofiilin mukaan.

Cuuman SIM-kortti käy kaikkiin mobiililaitteisiin. Cuuman mobiili- ja puhepaketit ovat sekä toiminnoiltaan joustavia, että hinnoiltaan kilpailukykyisiä.

Internet-yhteydet

Cuuman yrityksille tarkoitetut langattomat ja kiinteät Internet-yhteydet kattavat kaikki Pohjoismaat. Palvelutuotteisiin kuuluu:

 • Kuituyhteydet
 • Kupariyhteydet
 • Mobiilidataliittymät
 • P2P
 • Ceragon-radiolinkit
 • Palomuuripalvelut

Räätälöinti ja innovaatiot

Cuuman räätälöidyillä ratkaisuilla mahdollistamme asiakkaalle sopivan palvelualustan hyödyntäen jo olemassa olevia tai kokonaan uusia toiminteita.  Räätälöinti ja uusimpien teknologioiden hyödyntäminen (perinteisiä unohtamatta) takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tuotekehitys työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Laajamittainen asiakasyritysten liiketoiminnan ymmärtäminen synnyttää jatkuvasti uusia innovaatioita, joiden kautta asiakkaiden ympäristöt pysyvät kehityksen kärjessä.

Integraatiot

Integraatiot mahdollistavat Cuuman palveluiden yhteen liittämisen asiakkaan mihin tahansa taustajärjestelmään. Yleisimpiä integraatioita:

 • CRM (asiakkuudenhallintajärjestelmät)
 • ERP (toiminnanohjausjärjestelmät)
 • Kanta-asiakasjärjestelmät
 • Kalenterit

Tiketöintijärjestelmä

Tiketöintijärjestelmä tuo sähköpostit keskitetysti osaksi muuta palveluympäristöä ja mahdollistaa niiden järjestelmällisen käsittelyn. Sähköpostien tiketöintijärjestelmä tehostaa myynnin ja asiakaspalvelun vasteaikoja ja helpottaa niiden resurssointia. Tikettien käsittely, arkistointi ja jälkiseuranta muodostavat perinteistä sähköpostin käyttöä monipuolisemman palvelumallin.

Chat

Cuuman chat -palvelu nopeuttaa niin yrityksen sisäistä kommunikointia, kuin asiakaspalvelua ja myyntityötä. Helppokäyttöinen chat -palvelu on saatavana erillisenä palveluna tai yhdessä Cuuman muiden tuotteiden kanssa.

Some

Sosiaalinen media voidaan tuoda osaksi Cuuman kokonaispalvelua. Tällöin myös siellä tapahtuva asiakaspalaute ja –palvelu on keskitetysti yhdessä paikassa. Yritykset pystyvät valvomaan sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa kommunikointia reaaliajassa ja reagoida lyhyellä vasteajalla.

Työajanseuranta

Cuuman helppokäyttöinen työajanseuranta on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa vastaamaan tämän päivän työajan valvontaa. Seurantajärjestelmä sisältää KiKy-, ylityö- ja plussakertymät ja on muokattavissa esim. Työehtosopimusmallien mukaiseksi.

Päätelaitteet

Cuuman palvelut toimivat yleisimmissä päätelaitteissa ja käyttöjärjestelmissä, joita voimme myös toimittaa asiakkaille tarpeiden mukaisesti. Cuuman palvelut ovat selainpohjaisia ja toimivat päätelaite riippumattomasti. Toimitamme tarvittaessa asiakkaillemme sopivat päätelaitteet.

Ota yhteyttä