image for Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Ratkaisu suurten puheluvolyymien hallintaan

Freedom Rahoitus on riippumaton lainojen välittäjä ja kuuluu Pohjoismaiseen Freedom Finance -ryhmään. Pohjoismaissa Freedom Finance on suurin lainanvälittäjä ja lainavertailusivusto on auttanut jo satoja tuhansia henkilöitä löytämään itselleen sopivimman lainaratkaisun ja säästämään asiakkaan lainanhoitokuluissa. Yhtiön palveluksessa Pohjoismaissa on jo lähes 200 henkeä. Freedom Rahoituksen vahvuuksia ovat henkilökohtainen palvelu, kansainväliset luotonmyöntäjäsuhteet ja paikallisten lainamarkkinoiden hyvä tuntemus.

Haaste

Suomessa Freedom Rahoitus soittaa ja vastaanottaa kuukaudessa kymmeniä tuhansia puheluita. Suuri puhelumäärä asettaa korkeat vaatimukset järjestelmälle ja koko Freedom Rahoituksen henkilöstölle. Järjestelmälle asetettiin vaatimukseksi täyttää ns. Call center- tasoiset ominaisuudet. Freedom Rahoitus tarvitsi järjestelmän, jossa yhtäaikaisten puhelujen käsittely voidaan jakaa mahdollisimman tehokkaasti kaikille työntekijöille, aina tilanteen vaatimalla tavalla. Mittavan puhelumäärän analysointi vaatii järjestelmän raportoinnilta useita eri tasoja käsitellä tietoja.

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

“Järjestelmän hankintavaiheessa tutustuimme myös suurien toimijoiden vaihtoehtoihin, jotka tuntuivat toteutukseltaan raskailta ja toiminnoiltaan kankeilta. Emme pitäneet ajatuksesta hankkia toimitiloihimme omaa palvelinrautaa vastuullemme. Myöskään perinteisen puhelinverkon tarjoamat puheliittymät eivät vaikuttaneet parhaalta mahdolliselta vaihtoehdolta.” Freedom Rahoituksen toimitusjohtaja Jari Arjavalta kertoo

image of Jari Arjavalta, Toimitusjohtaja

Jari Arjavalta, Toimitusjohtaja

Cuuman kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, yhdistettynä haluun ratkaista televiestinnän tuomat haasteet ovat olleet tärkeitä vaikuttajia Freedom Rahoituksen ja Cuuma Communicationsin välisessä yhteistyössä.

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722