Kotimainen uuden ajan operaattori

Jo vuodesta 2005 Cuuma on auttanut yrityksiä lähemmäs asiakkaitaan. Uusimmilla teknologioilla, intohimolla sekä pitkäjänteisellä kumppanuusajattelulla asiakaskokemuksesta voidaan tehdä aito kilpailuetu.

hero image

Moderni yhteydenpito on luovaa, saumatonta ja ihmislähtöistä

Menestyvä yritys tarvitsee moderniin viestintään ja asiakaskokemuksen johtamiseen erikoistuneen kumppanin, joka huolehtii siitä, että teknologiat ovat ajan hermolla, yhteydenpito on mutkatonta ja sitä voidaan datan avulla jatkuvasti kehittää.

Olemme aidosti kiinnostuneista kilpailukykynne sekä kustannustehokkuuden kehittämisestä – ja todistetusti hyviä siinä.

Reilu ja vastuullinen operaattori

Cuuman tärkein arvo on reiluus: panostamme siihen, että yhteistyö kanssamme on avointa ja mahdollisimman jouhevaa. Tuemme muun muassa lasten liikuntaa, eri urheiluseuroja ja lajeja, Invalidiliittoa ja WWF:ää. Olemme lahjoittaneet hyväntekeväisyyteen merkittäviä summia sekä olleet mukana sponsoroimassa Tuntematon Sotilas -elokuvaa.

Cuuma on kasvanut pienestä kouluprojektista yritykseksi, jonka tuotteita on myyty jo yli 20 miljoonalla eurolla. Matkaan on tarvittu paljon apua.  Tämä on meidän tapamme antaa takaisin.

18 vuotta

Uuden ajan osaamista

1000

Asiakasta

4.6 / 5

Asiakastyytyväisyys 2022

24h

Tuki

Töihin Cuumalle?

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia, jotka innostuvat moderneista viestintäteknologioista ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. Tutustu Cuuman uramahdollisuuksiin ja ota rohkeasti yhteyttä!