image for Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa

Ketterää ja luotettavaa vaihteenhoitoa

MaRa on matkailu-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan yrittäjien ja työnantajien edunvalvoja ja työmarkkinajärjestö.

MaRa tarjoaa jäsenilleen puhelinneuvontaa, jossa neuvojina toimivat matkailu- ja ravintola-alaan erikoistuneet lakimiehet. Tarkastettuaan jäsennumeron vaihteenhoitaja ohjaa puhelun oikealle asiantuntijalle, joko työmarkkina- tai edunvalvontapuolelle, asiasta riippuen.

"Juristit saavat työskennellä ilman häiriöitä, sillä Cuuman järjestelmästä näen aina, kuka on aidosti käytettävissä. Jos heillä on puhelu meneillään tai he ovat merkinneet kalenteriin itsensä taukotilaan, tulee puhelu minulle bumerangina takaisin ja osaan yhdistää seuraavalle", kertoo MaRan aula- ja asiakaspalvelusta vastaava Heli Uusnäkki.

2800

jäsentä

10

keskimääräinen vastausaika (s)

93

vastausprosentti

873

puhelua asiakaspalveluun kuukaudessa

MaRa on hyödyntänyt Cuuman asiakaspalvelujärjestelmää jo vuosia. Uutena ominaisuutena on vastikään otettu käyttöön takaisinsoittopalvelu, joka mahdollistaa niidenkin soittajien tavoittamisen, jotka eivät jaksaneet jonottaa.

"Matkailu- ja ravintola-alan yrittäjät ovat usein kiireisiä, eivätkä ehdi jonottamaan, vaikka kyse olisi lyhyestäkin ajasta. Olemmekin saaneet todella ilahtuneita kommentteja, kun olemme voineet tallentaa luopuneiden soittajien tiedot ja soittaa heille takaisin päin."

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

Heli kertoo, että korona on lisännyt merkittävästi yhteydenottomääriä. Täydelliseen etätyöskentelyyn ei ole siirrytty, vaikka teknologia sen mahdollistaisikin. "Kertaalleen on tullut sellainen tilanne, että hoidin vaihdetta kotoa käsin. Siirsin vaihteen kännykkääni ja ohjailin puheluja aivan yhtä näppärästi kuin toimistoltakin käsin. Vaihteenhoito on myös helppo siirtää tuuraajalle tarvittaessa."

Yhteistyötä Cuuman kanssa on ollut suoraviivaista ja asiantuntevaa.

"Palvelupyyntöihin reagoidaan nopeasti ja isommatkin softapäivitykset ovat hoituneet suoraviivaisesti. Meille luotiin oma Teams-ryhmä, jossa dokumenttien toimitus ja pyynnöt oli helppo tehdä. Kaiken kaikkiaan olemme tosi tyytyväisiä ratkaisuun, joka mahdollistaa luotettavan asiakaspalvelun jäsenillemme."

image of Heli Uusnäkki

Heli Uusnäkki

Cuuman käyttöliittymä on ihanan visuaalinen ja selkeä. Yhdellä vilkaisulla näen, kuka neuvontapalvelun juristeista on käytettävissä, mikä tehostaa asiakaspalvelua valtavasti.

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722