image for Pihlajalinna Etälääketiede

Pihlajalinna Etälääketiede

112-kriittistä hoitoa vuoden jokaisena päivänä

Pihlajalinna Etälääketieteen Vastuulääkäripalvelu hoitaa vanhainkoteja ja kotihoidonpotilaita ympäri Suomen. Säännölliset hoitokartoitukset tehdään paikan päällä ja nopea etäapu puhelimitse luo turvaa kaikkina vuorokauden aikoina. Pihlajalinna Etälääketieteen kehittämä vastuulääkäripalvelu on ollut edelläkävijä Suomen terveydenhuollon palvelurakenteen uudistamisessa.

Haaste

Vastuulääkäripalvelun tärkein arvo on luotettavuus: yhtäkään puhelua ei voi jättää hoitamatta. Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu vähentää turhia päivystyskäyntejä luoden merkittäviä kustannussäästöjä. Se tuo myös turvaa potilaille, sillä hoito-ohjeen saa nopeasti etänä, mikäli liikkuminen lääkärin vastaanotolle on haasteellista. 

Kaksi vuotta sitten Pihlajalinna Etälääketieteen silloinen puhelinjärjestelmä ei pysynyt enää liiketoiminnan kehityksen mukana.

Ratkaisu

Cuuman tuotevalikoimasta on luotu tarpeeseen sopiva kokonaisuus. Vastuulääkäripalvelu rakentuu vahvasti älykkään Cuuman tarjoaman asiakaspalveluratkaisun ympärille, jossa automatiikka on korvannut perinteisen vaihteenhoitajan. Linjoja on kolme: hätälinjan puhelut yhdistetään suoraan päivystävälle lääkärille ja kaksi muuta linjaa aktivoivat takaisinsoittopalvelun. 

Lääkärien työn helpottamiseksi Cuuma tarjosi kokonaisvaltaisen kustomoidun käyttöliittymän jolla korvattiin useita käytössä olleita järjestelmiä. Näin yksinkertaistettiin toistuvia prosesseja ja tehostettiin ajankäyttöä huomattavasti. Teknologia on integroitu tuntivuorojen suunnittelutyökaluun ja automaatio hoitaa päivystyslistoihin lisäämisen. Automaattimuistutukset lähtevät lääkärille ennen työvuoroa. Mikäli niitä ei kuitata, lähtee tieto koordinaattorille, joka voi siirtää työvuoron toiselle vapaalle lääkärille. 

Puheluiden jälkeen lähetetään Cuuman kautta asiakastyytyväisyyskysely SMS-viestinä. Palaute yhdistyy automaattisesti puhelun tietoihin kuten jonotusaikaan, asiakaspalvelijaan ja ajankohtaan, mikä mahdollistaa asiakaskokemuksen jatkuvan kehittämisen.

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

Älykkään teknologian avulla Pihlajalinna Etälääketiede voi tarjota asiakaslähtöistä palvelua kustannustehokkaasti. "Cuuman yhteistyön myötä liiketoimintamme on tehostunut huomattavasti: säästämme sekä aikaa että rahaa. Lisäksi arkinen työskentely on mielekästä, kun robotti pitää huolen siitä, että jokainen työvuoro ja takaisinsoitto potilaalle tulee hoidettua yhtäläisellä varmuudella”, Joachim kiittelee.

112-kriittisen hoidon tarjoaminen vuoden jokaisena päivänä vaatii järjestelmältä ja yhteistyökumppanilta ehdotonta luotettavuutta. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Cuuman kanssa. Meidän liiketoiminnassamme ei ole yksinkertaisesti varaa siihen, että järjestelmä koskaan kaatuisi. Ja näin ei ole Cuuman myötä tapahtunutkaan. Luotettava ylläpito mahdollistaa sen, että olemme aina asiakkaidemme saatavilla”, Joachim toteaa.

image of Joachim MacDonald-Thomé, kehitysjohtaja

Joachim MacDonald-Thomé, kehitysjohtaja

Aloimme kartoittaa uutta kumppania, joka pystyisi rakentamaan meidän näköisemme järjestelmän. Cuuma onnistui siinä. Saimme älykkään puhelinvaihteen, joka on integroitu sekä työvuorosuunnittelu- että raportointityökaluumme. Tämä on ollut kasvumme avaintekijä.

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722