image for Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Luotettavaa neuvontapalvelua jäsenille

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö. Mukana on yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta. Järjestön keskeistä toimintaa on jäsenille suunnattu neuvontapalvelu, johon kuuluu mm. juridista ja veroneuvontaa.

50 000

neuvontapuhelua vuodessa

115 000

jäsenyritystä

Suomen Yrittäjät valitsi Cuuman asiakaspalvelujärjestelmän panostaakseen edistyneempään raportointiin sekä täysin paikkariippumattomaan palveluun. Ennen heillä oli vain yksi vaihteenhoitaja, mutta nyt yritys voi halutessaan käyttää vaikka viittä samanaikaisesti.

"Haluamme että jäsenillemme on aina vastassa ihminen, minkä vuoksi emme ole siirtyneet automaattiseen vaihteenhoitoon. Jonotusaika on kuitenkin merkittävästi lyhentynyt, sillä voimme nyt hyödyntää tuuraajia ruuhkapiikkien keskellä. Olemme ottamassa käyttöön myös luopuneiden soittajien hallinnan eli meille jää automaattisesti tieto, jos joku on lopettanut jonottamisen ja voimme tavoittaa hänet myöhemmin", kertoo Joni Halmelahti, Suomen Yrittäjien ICT-vastaava.

Jäsenten täytyy voida luottaa siihen, että neuvontapuhelut onnistuvat.

"Kun meille soitetaan, on kyse oikeasti kriittisestä asiasta. Meidän tavoitteena on saada yhdistettyä soittaja suoraan oikealle asiantuntijalle."

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

Suomen Yrittäjät kiittelee yhteistyön ja järjestelmän käyttöönoton sujuvuutta: "Pilvipalvelun käyttöönotto oli juuri niin nopeaa kuin toivoimmekin. Meidän ei tarvinnut rakentaa erillistä projektitiimiä, vaan suunnittelu ja toteutus on onnistunut pääosin kaksin Cuuman yhteyshenkilön kanssa", Halmelahti arvioi.

Siirtymä täydelliseen etätyöhön koronan takia oli todellinen testi Cuuman järjestelmälle. Halmelahti on todella tyytyväinen sen toimintavarmuuteen:

"Tiesimme että ainoa rajoite saattaa olla huono verkko, mutta niin vaan työntekijät ovat voineet työskennellä niin Turun saaristosta kuin Espanjasta käsin. Tämä on ollut meille merkittävä muutos, sillä ennen olimme sidottuja lankapuhelimiin toimistollamme."

image of Joni Halmelahti

Joni Halmelahti

Cuuma on lunastanut kaikki lupauksensa. Parasta on se, että voimme yhdessä sparrailla ja kehittää asiakaspalveluamme. Tuen tarpeessa tiedän aina, että voin kääntyä yhteyshenkilöni puoleen.

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722