Blogi

Järvisydän hurmaa upealla miljööllä ja ensiluokkaisella asiakaspalvelulla

April 6, 2021

Rantasalmella, keskellä upeaa Saimaan järvimaisemaa sijaitseva Hotel & Spa Resort Järvisydän on yksi Suomen erottuvimmista lomakohteista. Kiireinen lomakeskus valitsi Cuuman asiakaspalvelujärjestelmän, jotta puheluiden hallinta ja sähköposteihin vastaaminen olisi mahdollisimman tehokasta.

Järvisydän hurmaa upealla miljööllä ja ensiluokkaisella asiakaspalvelulla

“Puheluiden määrät keskittyvät usein tiettyihin vuorokaudenaikoihin, joten halusimme edistyneemmän puhelinvaihteen, jossa pystytään hyödyntämään takaisinsoittopalvelua. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta, kun olemme voineet heti pahimman ruuhkapiikin jälkeen soittaa heille takaisin ja palata asiaan”, kuvailee lomakeskuspäällikkö Aku Kärki.


Henkilökohtaisten Outlook-tilien käyttö asiakaspalvelussa korvattiin tiketöinnillä

“Cuuman tiketöinnin avulla kuka tahansa voi helposti jatkaa siitä, mihin kollega on viimeksi jäänyt, ja kaikilla käsittelijöillä on tieto siitä, mitä asiakkaan kanssa on aiemmin keskusteltu, oli kyse sitten puhelin- tai sähköpostikeskustelusta. Myös etätyöskentely on joustavaa.”

Edistynyt raportointi helpottaa asiakaspalvelun johtamista ja yhteydenottomäärien kehityksen seuraamista. 

“Pystymme resurssoimaan perustuen dataan sekä seuraamaan toistuvia asioita asiakasviestinnässä. Viemme esimerkiksi useimmin kysyttyjä kysymyksiä tiedoksi suoraan nettisivuille.” 


Teknologian rooli asiakaskokemuksen johtamisessa

Kärki arvioi, että kuluttajan laatutietoisuus on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina.

“Erityisesti vasteaikojen on oltava lyhyitä – yritysten pitää olla nopeasti tavoitettavissa. Tähän olemme saaneet merkittävää apua Cuumalta.” 

Yhteistyö on toiminut jopa paremmin kuin Kärki olisi uskaltanut toivoa.

“Sehän tässä huolestuttavaa onkin, kun kaikki on mennyt niin sujuvasti. Ei ole tullut seinään törmäystä missään vaiheessa, vaan myös uniikkeihin pyyntöihin on pystytty vastaamaan. Cuuma on osoittanut hyvää toimialaymmärrystä nimenomaan matkailualan erityispiirteitä kohtaan. Käyttöönottovaiheessa Cuuman asiantuntija vietti paikan päällä muutaman päivän varmistaen, että kaikki sujui hyvin. Tämä oli erityisen arvokasta meille.” 

Kärjen mielestä asiakaskokemuksen johtamisessa tulee huomioida asiakkaiden yksilölliset tarpeet. 

“Emme ole rajoittuneet tiettyihin asiakassegmentteihin, vaan pyrimme pitämään palvelut mahdollisimman kattavina. Palvelemme niin yrityksiä, yhteisöjä, perheitä, kv-asiakkaita kuin vaikkapa pariskuntia.” 


Paperiesitteistä mobiilipalveluihin

Järvisydämen asiakaspalvelua mitataan kokonaisvaltaisesti varausprosessin sujuvuudesta tavoitettavuuteen, miljööhön, henkilökuntaan ja palvelujen käyttämisen helppouteen. 

“Jos mietitään kehitystä tähän mennessä, niin ensinhän tieto hotellin palveluista tarjoiltiin esitteen muodossa. Tämän jälkeen siirryttiin hotelli-TV:hen ja nyt seuraava askel tulee olemaan älypuhelin ja sen kautta tarjottavat lisäpalvelut.” 

Tulevaisuudessa Kärki uskookin teknologian roolin lisääntyvän matkailualalla. 

“Tiettyjä asioita tullaan varmasti automatisoimaan: esimerkiksi sähköisen avaimen avulla luodaan itsepalvelun mahdollisuus, eikä sisäänkirjautumista hotelliin tarvitse tehdä perinteisesti aulassa. Samaan aikaan on huolehdittava siitä, että myös perinteiseen asiakaspalveluun on mahdollisuus.” 

Pysyviä arvoja Järvisydämen toiminnassa on luonto. 

“Sijaitsemme Linnansaaren kansallispuiston kupeessa, minkä vesistöt alkavat niemennokan takaa. Ihmiset kaipaavat kiireidensä keskelle hengähdyspaikan, joka kuitenkin tarjoaa palvelut helposti huolimatta siitä oliko kyseessä työ- tai vapaa-ajan reissu.” 

Parempaa asiakaskokemusta?

Olemme auttaneet jo yli tuhatta kotimaista yritystä kehittämään ensiluokkaista asiakaspalvelua.

contact person image

Daniel Westerholm

Myynti

daniel.westerholm@cuuma.com