Blogi

Omnichannel on ratkaisu kustannustehokkaaseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun

June 9, 2020

Asiakkaat arvostavat nopeutta, sujuvuutta ja asiakaspalvelun henkilökohtaisuutta. Usein vanhentuneet järjestelmät kuitenkin jarruttavat parhaimman asiakaskokemuksen tuottamista ja asiakaspalvelu tuntuu olevan jatkuvasti tukossa. 

Omnichannel on ratkaisu kustannustehokkaaseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun

Haluaisitko tarjota asiakkaillesi lyhyempiä vasteaikoja? Saumatonta palvelua eri kanavien välillä? Parempaa huomiointia myös ruuhkapiikkien ja poikkeustilanteiden keskellä?

Ole siellä missä asiakkaasi sinua eniten tarvitsee 

Cuuman asiakaspalvelujärjestelmä mahdollistaa täydellisen omnichannel-ratkaisun. Asiakkaasi voi vaihdella eri kanavien (chat, puhelin, sähköposti, verkkolomake, some) välillä ja asiakaspalvelijallasi on aina edellisen käynnin tiedot saatavillaan. 

Asiointi on sujuvaa sekä asiakkaalle että yrityksesi henkilöstölle. Asiakaspalvelu on myös täydellisen paikkariippumatonta, sillä Cuuman teknologiaa voidaan käyttää millä tahansa päätelaitteella, oli asiakaspalvelija toimiston tiloissa tai etätöissä. 

Yhteydenotot ohjataan automaattisesti oikealle ihmiselle, oikeaan aikaan. Puhelinvaihteessa voidaan hyödyntää edistyneitä automaatioita, joilla parannat asiakaskokemusta ruuhkapiikkienkin aikana. Samalla asiakaspalvelusta kerätään arvokasta tietoa ja palautteita, joiden avulla voidaan jatkuvasti kehittää palvelua ja esimerkiksi resurssoida optimaalisemmin.

Tuki 16 sekunnin päässä

Cuuma on kotimainen kumppanisi, joka yhdistää yrityksesi yhteydenpidon yhteen näkymään huolehtien myös laadukkaista integraatioista. Kasvamme muuttuvien tarpeidesi mukana ja pidämme aina huolen siitä, että voit tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Asiakastukemme on apunasi keskimäärin 16 sekunnin vasteajan päässä. 

Cuuman avulla olet aina siellä, missä asiakkaasi sinua eniten tarvitsee. 

Lue lisää Cuuman ratkaisusta ja vie yrityksesi yhteydenpito uuteen aikaan.

Tai tilaa meidät kylään

Kartoitamme asiakaspalvelusi nykytilan ja kerromme millä tavoin sitä voitaisiin tehostaa ja sujuvoittaa!

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com