Blogi

Cuuma tarjosi Oikeutta eläimille -järjestön käyttöön varainkeruunumeron

March 11, 2021

Cuuma halusi helpottaa lahjoitusten tekoa Oikeutta eläimille -järjestöön ja tarjosi maksuttomasti käyttöön varainkeruunumeron.

Cuuma tarjosi Oikeutta eläimille -järjestön käyttöön varainkeruunumeron

“Koirien kouluttaminen ja oikeudet ovat olleet ikävässä valossa viime aikoina. Lukiessani Oikeutta eläimille -järjestön Facebook-postauksia ja niihin tulleita kommentteja huomasin, että ihmiset haluavat aidosti auttaa”, kertoo Cuuman toimitusjohtaja, Jani Hartikainen

Samalla Hartikainen havaitsi, että Oikeutta eläimille -järjestö ei tarjonnut lainkaan puhelinlahjoituksen mahdollisuutta. 

“MobilePay ja PayPal saattavat olla vieraita kanavia esimerkiksi vanhemmille ihmisille. Lahjoituksen tekeminen soittamalla sen sijaan onnistuu keneltä tahansa.” 

Cuuma ottikin yhteyttä Oikeutta eläimille -järjestöön ja tarjosi operaattorina varainkeruunumeron järjestön käyttöön. Tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

“Yrityksenä haluamme ottaa kantaa yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja auttaa aina, kun voimme. Tämä oli Cuumalle luonnollinen tapa tukea järjestön toimintaa, sillä meille erilaiset asiakaspalvelukanavat ovat arkipäivää ja tiedämme kuinka tärkeää yhteydenoton helppous on.” 

Kampanjavastaava Kristo Muurimaa kertoo, että Oikeutta eläimille -järjestö on täysin riippuvainen tukijoistaan. Toiminnan mahdollistavat yksittäiset lahjoittajat.

"Cuuman ehdottama idea puhelinsoitolla tehtävästä lahjoituksesta tuli meille uutena. Olemme aikaisemmin keskittäneet varainkeruun nettikanaviin. Tämä on meille mielenkiintoinen tapa kokeilla uusien lahjoittajien tavoittamista."


Haluaisitko lahjoittaa eläinten hyväksi?


Oikeutta eläimille haluaa parantaa eläinten asemaa yhteiskunnassa. Järjestö kyseenalaistaa ihmisten harjoittaman eläinten hyväksikäytön. Ihmisten ja eläinten suhteen tulee perustua vastavuoroisuuteen yksipuolisen hyödyntavoittelun sijaan. Eläimet ovat tuntevia ja tietoisia olentoja, joilla on oikeus elämään ja omaehtoisuuteen.

Facebook
Verkkosivut

Helpompaa yhteydenpitoa

Jos voimme olla avuksi, niin laita viestiä.

contact person image

Jani Hartikainen

Toimitusjohtaja

jani@cuuma.com