image for Booky.fi

Booky.fi

Helppoutta ja kustannustehokkuutta lukijoiden palveluun

Booky.fi on kotimainen perheyritys, jonka konserniin kuuluvat verkkokirjakauppa Booky.fi Oy, logistiikan palveluita tuottava Porvoon Kirjakeskus Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy.

Perustettuaan oppikirjojen välittämiseen keskittyvän verkkokaupan vuonna 2005 tarjontaa laajennettiin myös muihin kirjoihin sekä elokuviin, peleihin ja toimistotarvikkeisiin. Verkkokaupan kasvaessa alkoi itää ajatus toiminnan laajentamisesta kirjojen välittämiseen myös jälleenmyyjille ja kirjastoille. Booky.fi onkin toimittanut kirjoja mm. tieteellisiin kirjastoihin jo vuodesta 2008 alkaen.

vuonna 2005

perustettu

971 kpl

puheluita / kk

24 s

keskimääräinen vastausaika

Booky.fi halusi vaihtaa aiemman asiakaspalvelujärjestelmänsä helppokäyttöisempään ja kustannustehokkaampaan kokonaisuuteen. Valinta kohdistui kotimaisen Cuuman puhelinvaihteeseen, johon yhdistettiin Brian ohjelmistopuhelin asiakaspalvelua tehostamaan. Integraatio Google-kalenteriin auttaa puolestaan näkemään automaattisesti vapaana olevat työntekijät. 

Booky.fi:n myyntijohtajan, Heini Pennasen, mukaan Cuuman käyttöönotto oli helppoa, vaikka aluksi uudet toimintatavat vaativatkin totuttelua. Uusista tuotteista etenkin takaisinsoittopalvelu on ollut hyödyllinen.

“Alkuun jännitti, miten uusi järjestelmä toimii, sillä se poikkeaa entisestä. Sen myötä olemme kuitenkin saaneet uusia palveluita käyttöömme, kuten takaisinsoitto, joka auttaa meitä tavoittamaan asiakkaat, jotka lopettivat jonottamisen kesken.” 

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

Pennanen arvioi, että asiakaspalvelujärjestelmä on kriittinen osa asiakaspalvelun johtamista. Se selkeyttää työn tekemistä, tuo tehokkuutta ja kustannussäästöjä, ja tekee sijaistamisesta helppoa, sillä kaikki näkevät mitä toiset tekevät. Cuuman monipuolisen raportointityökalun myötä Booky.fi saa entistä enemmän tietoja irti asiakaspalvelun tilastaan. 

“Monipuolinen raportointi auttaa meitä seuraamaan ja kehittämään Bookyn sisäisiä mittareita.”

Pennanen kiittelee sujuvaa yhteistyötä Cuuman kanssa. 

“Voin suositella Cuuman ratkaisua muillekin. Erityisesti arvostan sitä, että meille on nimetty oma yhteyshenkilö ja asiakaspalvelusta saa aina nopean vastauksen.” 

image of Heini Pennanen, myyntijohtaja

Heini Pennanen, myyntijohtaja

“Alkuun jännitti, miten uusi järjestelmä toimii, sillä se poikkeaa entisestä. Sen myötä olemme kuitenkin saaneet uusia palveluita käyttöömme, kuten takaisinsoitto, joka auttaa meitä tavoittamaan asiakkaat, jotka lopettivat jonottamisen kesken.” 

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Kristian Leinonen

Myyntipäällikkö

kristian.leinonen@cuuma.com

+358 9 4241 9727