image for MMA

MMA

Tehokasta jäsenpalvelua myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA yhdistää lähes 20 000 myynnin ja markkinoinnin ammattilaista. Samuli Myllyharju, MMA:n kehityspäällikkö, kertoo että keväällä 2021 etujärjestö teetti laajan kilpailutuksen puhelinpalveluratkaisuiden toimittajista. 

20 000

jäsentä

100%

tavoitettavuus

500

puhelua / kk

84

vastausprosentti

34s

keskimääräinen vastausaika

“Kun koronan myötä etätyöskentelystä tulikin normaali toimintaympäristö, halusimme valita parhaan mahdollisen teknologian, jolla taata jäsenillemme laadukas asiakaskokemus.” 

Tärkeitä tekijöitä MMA:lle kilpailutuksessa oli palvelun helppo käytettävyys sekä usko yhteistyön kehittymispotentiaaliin valitun kumppanin kanssa. Lopullista valintaa ei kuitenkaan tehty johtoportaassa, vaan viimeisen vaiheen demossa tulevat käyttäjät pääsivät itse kokeilemaan järjestelmiä. 

“Jäsenpalveluista ja lakipalveluista oli meillä henkilöstöä katsomassa, miltä eri toimittajien ratkaisut tuntuvat ja näyttävät”, Myllyharju kertoo.

Käyttöönoton jälkeen Cuuman teknologiaa alettiin nopeasti jatkokehittää: ensimmäisenä puhelinvaihdetta rikastettiin CRM-integraatiolla. Jos soittajan puhelinnumero löytyy Microsoft Dynamicsistä, tunnistetaan hänet heti puhelun yhdistyessä. 

“Jäsenpalvelu tehostuu merkittävästi, kun soittajan ei tarvitse kertoa jäsennumeroaan, vaan tiedot saadaan auki kortille heti.”

Toinen tärkeistä integraatioista MMA:lle on Surveypal, joka lähettää automaattisesti tyytyväisyyskyselyn puhelun jälkeen. Myllyharju on tyytyväinen palautteiden tasoon.

“96% kertoo saavansa asiansa kerralla kuntoon. Tämä on meille ensisijaisen tärkeää”, hän hymyilee. 

Myllyharju muistuttaa, että nykyaikaisella asiakaspalveluratkaisulla on myös työntekijöitä helpottava rooli. 

“Työn mielekkyys lisääntyy, kun kenenkään ei tarvitse toimia vaihteenhoitajana. Jäsenten auttaminen on jouhevaa, kun esimerkiksi jäsenmaksutilanteen näkee helposti yhdestä paikasta.”

Jäsenpalveluiden puolella hyödynnetään Cuuman takaisinsoittopalvelua, joka kerää tiedon niistäkin soittajista, jotka lopettivat jonottamisen. Tällöin jäsenelle voidaan soittaa takaisin ruuhkapiikin hellitettyä. Myllyharju kertoo, että etenkin vuodenvaihde on tyypillisesti ruuhkaista aikaa MMA:n jäsenpalvelussa, kun jäsenyyksiä myydään alkavalle vuodelle. 

Tulokset

Tiedolla johtaminen osana järjestelmää

Myllyharju arvioi, että Cuuman valinta osui oikeaan – teknologia tuntuu varmalta käytössä. Yksi sen kilpailueduista Myllyharjun mukaan on raportoinnin sisältyminen peruslisenssiin. 

“Tiedolla johtaminen on osa Cuuman järjestelmää, eikä sitä tarvitse lähteä rakentamaan erikseen. Tavoitteet tässä kohtasivat, sillä vain tiedon kautta voimme varmistaa asiakaspalvelumme laadun.” 

Myllyharju kertoo, että on jo suositellut järjestökentässä muillekin toimijoille Cuumaa. 

“Yhteistyö on tuntunut hyvältä jo alusta asti, kun saimme meille nimetyn yhteyshenkilön. Ylläpitopalavereissa istuessa tuntuu, että asiakasta ei jätetä yksin, vaan jatkoista huolehditaan.”

image of Samuli Myllyharju

Samuli Myllyharju

“Tiedolla johtaminen on osa Cuuman järjestelmää, eikä sitä tarvitse lähteä rakentamaan erikseen. Tavoitteet tässä kohtasivat, sillä vain tiedon kautta voimme varmistaa asiakaspalvelumme laadun.” 

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722