Blogi

Arvona kotimaisuus

Jani Hartikainen

February 26, 2020

Yrityksillä on usein rinnuksillaan ylpeä nippu erilaisia meriittejä ja sertifikaatteja. Yksi tutuimmista on meille Cuumallekin hiljattain myönnetty Avainlippu, joka kertoo tuotteen tai palvelun olevan tuotettu Suomessa. Mistään ihan mitättömästä pinssistä ei ole kysymys, sillä yli 60% suomalaisista arvioi Avainlippu-merkin vaikuttavan ostopäätökseensä.

Arvona kotimaisuus

Me Cuumalla otamme Avainlipun käyttöoikeuden tosissamme. Emme ainoastaan siksi, että olemme yksi harvoista täysin kotimaisista puhelinoperaattoreista, vaan koska Suomi ja suomalaisuus ovat näytelleet meille suurta roolia koko 15-vuotisen historiamme ajan.

Suomi tarjosi tavallisten työläisperheiden lapsille turvallisen kasvuympäristön ja avasi ovet maailmalle. Se mahdollisti koulunkäynnin, jonka myötä nämä nörteiksi kasvaneet lapset tapasivat ja kehittivät lopputyön yhteydessä liikeidean. Koulun tukemana yritys jatkoi polulle, jolla starttirahat, Uusyrityskeskuksen neuvot ja muut yhteiskuntamme tukifunktiot saattelivat eteenpäin, kun rappukäytäviin liimatut “Myydään IT-palveluita” -laput eivät tuoneet vielä leipää pöytään.  

Cuuman lennettyä ulos pesästään keskelle oikeaa liikemaailmaa olemme saaneet jatkaa kasvuamme suomalaisessa, toimivassa ja rehdissä markkinataloudessa. Avun tarve ei ole matkan aikanakaan loppunut. Oli kyse sitten lainsäädännöllisen, liiketoiminnan kehittämisen tai kansainvälistymisen tuesta, toinen toistaan pahemmista sairauksista tai muista vastoinkäymisistä, on yksi asia säilynyt – Suomi auttaa ystävän hädästä. 

Tämän taustan myötä meille on ollut itsestään selvää, että palvelumme tuotetaan Suomessa, huolimatta kansainvälisistä houkutuksista ja alhaisesta kustannustasosta. Suomalaisuus merkitsee meille taetta laadusta, toimivuudesta, luotettavuudesta ja rehdistä meiningistä. Näitä arvoja korostamme myös omassa toiminnassamme. Yhteistyössä satojen asiakkaidemme kanssa kehitämme jatkuvasti tuotettamme entistä paremmaksi. Tarjoamme kotimaisille ja ulkomaisille yrityksille suomalaista telealan osaamista, joka on kansainvälisestikin mitattuna alansa parasta.

Yhä useampi asiakas kääntyy Cuuman puoleen asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvillä tarpeilla ja olemme ottaneet nöyrin mielin asiantuntijan viitan niskaamme. Elämme aikakautta, jossa yhä useampi yritys valuu tai myydään ulkomaille. Haluammekin korostaa entistä vahvemmin kotimaisuuttamme ja ottaa meille myönnetyn Avainlipun asiantuntijaviittamme logoksi. Uskomme ja pääsemmekin todistamaan jatkuvasti, että Suomen parhaat palvelukokemukset tuotetaan kotimaisella osaamisella. 

Kiitos Avainlippu alkavasta yhteistyöstä.