Blogi

CAP Group yhtenäistää valtakunnallista asiakaspalvelua Cuuman kanssa

October 30, 2023

Pohjoismaiden ja Saksan suurin ja nopeasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, CAP Group, kehittää asiakaspalveluaan yhdessä kotimaisen Cuuma Communicationsin kanssa. Tavoitteena on tarjota saumaton asiakaskokemus toimipisteestä tai asiointikanavasta riippumatta sekä tehostaa yrityksen toimintaa. 

CAP Group yhtenäistää valtakunnallista asiakaspalvelua Cuuman kanssa

CAP Group tarjoaa laadukasta ajokorttikoulutusta hyödyntäen simulaattoriopetusta sekä etäteoriaopetusta CAP-Autokouluissa ja Antin Autokouluissa. CAP Pro Academy puolestaan tarjoaa tehokasta kuljettajakoulutusta yrityksille ja Puolustusvoimille eri puolilla Suomea. CAP Group on laajentanut toimintaansa myös Saksaan ja yhteensä konsernilla onkin jo 200 palvelupistettä. 

CAP Group halusi yhtenäistää valtakunnallista asiakaspalveluaan ja valitsi kotimaisen Cuuman asiakaspalveluratkaisun, joka vakuutti helppokäyttöisyydellään ja läpinäkyvyydellään. Tiketöintijärjestelmä yhdistää asiakkaiden puhelin- ja sähköpostihistorian riippumatta siitä, minkä tiimin (laskutus, asiakaspalvelu/IT-tuki) kanssa he ovat asioineet. Puhelinvaihdetta voidaan täydentää myöhemmin esimerkiksi IVR-valikolla, takaisinsoittopalvelulla ja SMS-työkalulla.

Helposti skaalautuva ratkaisu on integroitu Webauto-oppilasjärjestelmään ja sillä saadaan kerättyä arvokasta tietoa toimipistekohtaisista eroista asiakaspalvelun kuormituksessa. Palvelun laatua ja resursointia on näin entistä helpompi kehittää. 

“Cuuman selkeä järjestelmä auttaa lisäämään läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä eri osastojen ja toimipisteiden välillä. Asiakastiedot liikkuvat sujuvammin, mikä tehostaa toimintaamme ja luo parempia asiakaskokemuksia. Yhteistyö Cuuman kanssa on lämminhenkistä ja saamme apua aina nopeasti. Toiveitamme on jo nyt laitettu kehitysjonoon, mikä osoittaa Cuuman joustavuuden ja sitoutuneisuuden kumppanina”, kertoo Ella Hakala, CAP Group:n asiakaspalvelun tiimivastaava. 

Cuuma on ylpeä saadessaan tehdä yhteistyötä oman alansa edelläkävijän, CAP Group:n kanssa, joka oli yksi ensimmäisistä simulaattoriopetuksen tarjoajista ja on tuonut myös mobiilisovelluksen asiakkaidensa käyttöön. 

“CAP Group on tunnettu ketjuyritys, joka on kyennyt merkittävän kasvunsa ohella kehittämään koko toimialaa. Pääsemme omalla teknologiallamme ja ammattitaidollamme varmistamaan, että asiakaskokemus pysyy tasalaatuisena ja toiminta tehokkaana myös tulevaisuudessa”, kertoo Jani Hartikainen, Cuuman toimitusjohtaja. 


Tietoa Cuumasta: 

Kotimainen Cuuma on auttanut vuodesta 2005 luomaan parempia asiakaskokemuksia ja tehostamaan yritysten monikanavaista palvelua. Cuuman asiakaspalveluratkaisu on yritysten tarpeiden mukaan skaalautuva kokonaisuus, johon voi valita yksittäisiä tuotteita tai yhdistää koko yrityksen yhteydenpidon. 

Hallitset samassa näkymässä esimerkiksi sähköposti-, chat-, ja tekstiviestit, puhelut sekä mediahälytykset. Päivitetty asiakastieto on aina saatavilla – kanavasta ja työntekijästä riippumatta. 

Lisätietoa:

www.cuuma.com
Jani Hartikainen, toimitusjohtaja, Cuuma
jani@cuuma.com 


Tietoa CAP Groupista:

CAP Group on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa vaikuttaen samalla aktiivisesti koko alan kehitykseen. Yrityksen missio on parantaa liikenneturvallisuutta modernisoimalla liikenteen ja logistiikan koulutusta.


Lisätietoa: 

www.cap.fi
Nora Evokari, markkinointipäällikkö, CAP-Group Oy
nora.evokari@cap.fi

Lisätietoja

Kiinnostaako asiakaskokemuksen kehittäminen uusimmilla työkaluilla?

contact person image

Jani Hartikainen

toimitusjohtaja

jani@cuuma.com