Blogi

Drop vahvistaa asiakaspalveluaan Cuuman puhelinvaihteella

February 7, 2024

Design-porealtaistaan tunnettu Drop vahvistaa asiakaspalveluaan valitsemalla kotimaisen Cuuman puhelinvaihteen. Tavoitteena on varmistaa paras mahdollinen asiakaskokemus ja kehittää sitä jatkuvasti raportoinnin avulla. 


Drop vahvistaa asiakaspalveluaan Cuuman puhelinvaihteella

Drop suunnittelee ja valmistaa suomalaisia design-ulkoaltaita, joiden viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille kuin kesämökin rantaan.

Drop halusi vahvistaa asiakaspalveluaan ja valitsi Cuuman puhelinvaihteen. Kilpailutuksessa korostui teknologian kustannustehokkuus, monipuolisuus ja helppokäyttöisyys.

“Ennen Cuumaa meillä oli käytössä pelkästään yritysliittymät. Cuuman avulla voimme tarjota parempaa asiakaspalvelua: soittaja voi puhelun alussa esimerkiksi valita, haluaako palvelua suomeksi vai englanniksi. Järjestelmä kerää dataa asiakaspalvelumme laadusta, mikä auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Tässä epävarmassa maailmantilanteessa myös Cuuman kustannustehokkuus oli meille tärkeä valintakriteeri”, kertoo Tuomas Hellsten, Dropin Key Account Manager.

Puhelinvaihteeseen on asetettu prioriteettilistat, jotka ohjaavat puheluita tietyssä järjestyksessä Dropin työntekijöille. Vaihde on integroitu henkilöstön kalentereihin, minkä avulla puheluita saavat vain vapaana olevat henkilöt. Tehokkuutta lisää osaltaan myös takaisinsoittopalvelu, joka varmistaa, että myös mahdollisen ruuhkapiikin aikana jonottamisen lopettaneet soittajat tavoitetaan. Helposti nauhoitettavilla tiedotteilla asiakkaita voidaan puolestaan tiedottaa poikkeuksellisista aukioloajoista.

“Cuuma on tehostanut toimintaamme ja tehnyt asiakaspalvelustamme entistä ammattimaisempaa. Cuuman käyttöönotto oli helppoa, sillä cuumalaiset näkivät paljon vaivaa kattavan alkuintron ja koulutusten kanssa. Kaikki on sujunut hienosti – ilman ongelmia! Cuumalaiset ovat helposti lähestyttäviä ja auttavaisia ihmisiä, joiden kanssa työskentely on miellyttävää”, jatkaa Hellsten.

“On hienoa tehdä yhteistyötä palkitun suomalaisen designin ja menestystarinan kanssa. Jaamme myös samanlaista arvopohjaa vastuullisuuden suhteen. Drop on mainio esimerkki siitä, kuinka alle 10 hengen organisaatio voi hyötyä ketterästä puhelinvaihteesta. Käyttöä voi helposti skaalata tarpeen mukaan”, kertoo Jani Hartikainen, Cuuman toimitusjohtaja.

Tietoa Cuumasta:

Kotimainen Cuuma on auttanut vuodesta 2005 luomaan parempia asiakaskokemuksia ja tehostamaan yritysten monikanavaista palvelua. Cuuman asiakaspalveluratkaisu on yritysten tarpeiden mukaan skaalautuva kokonaisuus, johon voi valita yksittäisiä tuotteita tai yhdistää koko yrityksen yhteydenpidon.

Hallitset samassa näkymässä esimerkiksi sähköposti-, chat-, ja tekstiviestit, puhelut sekä mediahälytykset. Päivitetty asiakastieto on aina saatavilla – kanavasta ja työntekijästä riippumatta.

Lisätietoa:
www.cuuma.com
Jani Hartikainen, toimitusjohtaja, Cuuma
jani@cuuma.com


Tietoa Dropista:

Drop Design Pool Oy on kotimainen designyritys, joka myy laadukkaita ulkoaltaita ja ulkotulia. Drop-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Pisaran muotoinen Drop Spa -ulkoporeallas on saanut inspiraationsa Suomen kauniista luonnosta. Altaan minimalistisen muotoilun on suunnitellut suomalainen suunnittelija Nikolai Ruola. Kotimaisella brändillä on jälleenmyyjiä jo yli 20:ssa eri maassa.

Lisätietoa:
Ilkka Haapaniemi, toimitusjohtaja, Drop
ilkka@drop.fi

Kiinnostaa asiakaspalvelun kehitys?

Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan liiketoiminnallenne sopivimmat työkalut.

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 942 419 722