Blogi

Ihmisten kanssa työskentelystä nauttiva tietotekniikan insinööri

August 19, 2022

Niina Vuorenmaa-Lindholm aloitti Cuuman Senior Key Account Managerina kesäkuussa 2022. Kokenut asiakkuudenhallinnan ammattilainen on koulutukseltaan tietotekniikan insinööri.  

Ihmisten kanssa työskentelystä nauttiva tietotekniikan insinööri

“Ymmärsin jo kouluun hakiessani, että tietotekniikka on sellaista tulevaisuuden osaamista, jota tullaan tarvitsemaan paljon”, Vuorenmaa-Lindholm kertoo opiskelutaustastaan. 

Työssään Vuorenmaa-Lindholm huomasi nopeasti, että hänen vahvuutensa ovat asiakkuudenhallinnassa.

“Tykkään olla asiakkaiden kanssa tekemisissä ja heidän kuuntelunsa tuntuu luontevalta. Se on minulle win-win-tilanne, kun voin olla kehittämässä samalla asiakasorganisaatioiden palveluita ja oman yrityksen palveluita.” 

Vuorenmaa-Lindholm on työskennellyt aiemmin muun muassa Fujitsulla, Elisalla, Nebulalla ja QPR:llä. Monipuolista kokemusta on tarttunut niin IT-infrapalveluista, puhepalveluista kuin sovellustuestakin. 

“Uskon että voin tuoda isompien yritysten hyväksi havaittuja käytäntöjä osaksi Cuumaa. Minua kiehtoo ajatus siitä, että pääsen näkemään oman kädenjälkeni.” 

Vuorenmaa-Lindholmia kiinnostavat Cuumalla erityisesti asiakaspalveluratkaisun integraatiomahdollisuudet. 

“Haluan oppia ymmärtämään syvemmin Cuuman tarjoamia vaihdepalveluita ja sitä, miten erilaisilla integraatioilla voidaan tuottaa asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja. Näen Cuuman asiakaspalveluratkaisun joustavuuden sen kilpailuetuna.” 

Vuorenmaa arvioi, että odotukset asiakaskokemuksen suhteen ovat muuttuneet paljon viime vuosina. Asiakkaiden vaatimustaso on koventunut. He odottavat nopeaa, selkeää ja helppoa palvelua, mikä vaatii yrityksiltä jatkuvaa kykyä uudistua sekä kuunnella toiveita myös rivien välistä.

Vuorenmaa-Lindholm muistuttaa, että asiakaskokemuksen kehityksen tulisi aina lähteä strategiasta. Sen tulee olla keskipisteenä kaikissa kohtaamispisteissä ja kanavissa. 

“On tärkeää konkretisoida, miten asiakaskokemus näkyy missäkin työtehtävässä. Työkalujen merkitys on myös valtava. Jos työntekijöillä ei ole edellytyksiä tuottaa erinomaista palvelua, on tavoitteisiin mahdotonta päästä.” 

Cuumasta Vuorenmaa-Lindholmilla oli positiivinen ennakkokäsitys sekä organisaationa että työnantajana. Vuorenmaa-Lindholm kokee saaneensa hyvän vastaanoton osaksi porukkaa. 

“Edeltäjäni Sami Niinivaara on antanut minulle loistavan perehdytyksen asiakkuuksiin. Syksyllä saan lisää palvelukohtaisia koulutuksia. Kaikkiaan Cuumalla tuntuu olevan mahtavia ihmisiä ja tekemisen meininki.”

Kiinnostaako asiakaspalvelun kehitys?

Ota yhteyttä ja kerromme, miten teknologialla voidaan tuottaa henkilökohtaisempia asiakaskokemuksia.

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com