Blogi

MMA mukaan Cuuman uuden version pilottihankkeeseen: “Alusta asti kaikki on mennyt vähän liiankin hyvin”

September 8, 2023

Tänä vuonna MMA pääsi mukaan Cuuman pilottihankkeeseen, jossa otettiin Cuuman teknologian uusin versio käyttöön. Samalla MMA pääsi antamaan omia kehitysideoitaan, jotka otettiin positiivisesti vastaan. Versiopäivitys sujui yhtä saumattomasti kuin ratkaisun käyttöönotto vuonna 2021.

MMA mukaan Cuuman uuden version pilottihankkeeseen: “Alusta asti kaikki on mennyt vähän liiankin hyvin”

125-vuotias ammatillinen etujärjestö, MMA koostuu lähes 20 000 myynnin, markkinoinnin ja oston lahjakkaasta ammattilaisesta. MMA:n tavoitteena on edistää myynnin ja markkinoinnin asemaa yhteiskunnassa ja auttaa jäseniään menestymään rakentamalla verkostoja, tarjoamalla koulutusta, lainopillista tukea, turvaa työelämän muutostilanteisiin, rahanarvoisia etuja sekä yksilöllistä edunvalvontaa. 

Palvellessaan jäseniään eri toimialoilta, kansainvälisistä vientiyrityksistä pienyrittäjiin, MMA tukeutuu Cuuman puhelinvaihteeseen, jota on rikastettu Microsoft 365- ja kalenteri-, ja SurveyPal-integraatioilla. Takaisinsoittopalvelulla tuetaan ruuhkaisia aikoja ja varmistetaan, että jonottamisen lopettaneillekin soittajille palataan tietyn aikaraamin sisällä. 

Vuonna 2021 alkaneen yhteistyön näkyvin muutos jäsenille on ollut palvelun tehostuminen, sillä soittaja yhdistetään IVR-valikolla suoraan oikealle asiantuntijalle. Lisäksi jäsennumero saadaan näkyviin soittajan numerotiedon perusteella, eikä sitä tarvitse erikseen ilmoittaa.

Tänä vuonna MMA pääsi mukaan Cuuman pilottihankkeeseen, jossa otettiin Cuuman teknologian uusin versio käyttöön. Samalla MMA pääsi antamaan omia kehitysideoitaan, jotka otettiin positiivisesti vastaan. Versiopäivitys sujui yhtä saumattomasti kuin ratkaisun käyttöönotto. 

“Tykkään todella paljon uudesta, modernimmasta visuaalisesta ilmeestä, joka tekee myös raportoinnista helpommin luettavan. Cuuma on osoittanut joustavuutensa kumppanina, sillä antamistamme viidestä kehitysideasta kaikki menivät kehitysputkeen ja osa taitaa olla jo livenäkin”, kertoo MMA:n IT-asiantuntija Toni Varis

Kahden vuoden aikana Cuuman puhelinvaihde on tehostanut merkittävästi MMA:n työskentelyä, joka siirtyi koronapandemian aikaan etätyöskentelyyn ja edelleen 90% työstä tehdään toimiston ulkopuolelta. Pilvipohjainen Cuuma ja ulkopuolisesta vaihteenhoidosta luopuminen on mahdollistanut paikkariippumattoman työskentelyn. Yhteistyö Cuuman kanssa on ollut mutkatonta ja tukipyyntöihin on reagoitu nopeasti.

“Alusta alkaen kaikki on mennyt vähän liiankin hyvin ja ongelmia on ollut tosi harvoin. Meillä on nyt kokonaisvaltaisempi kuva siitä, ketkä ovat päivystysringissä ja milloin, ja näitä muutoksia on selkeä tehdä. On myös kiva, että voimme itse tehdä ohjauksia ja tiedotteita, jos vaikka vaihde on kiinni tapahtuman vuoksi.” 

MMA on tyytyväinen Cuuman ratkaisuun, jonka integroiminen muihin järjestelmiin on ollut jouhevaa.

“Olemme vain pyytäneet tiedot, jonka jälkeen asiat on keskusteltu läpi ja sen jälkeen plug-and-play -integraatiot on saatu nopeasti toimimaan. Cuuman rajapinnat ovat hyvin suunniteltuja ja mahdollistavat meille saumattoman tiedonkulun CRM:n, ja kalenterin osalta. Myös SurveyPalin asiakastyytyväisyyskyselyt ovat meille tärkeitä toimintamme kehittämiseksi.” 

Tarvetta tehokkaammalle asiakaspalvelulle?

Ota yhteyttä ja kerromme, millaiset työkalut sopisivat teidän tarpeeseenne.

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 942 419 722