image for Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo

Monikanavainen vaihderatkaisu sekä mobiililiittymät

Ähtärin eläinpuisto on vuonna 1973 perustettu, Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Eläinpuistossa on noin 60 eläinlajia, joista suurin osa havumetsävyöhykkeen eläimiä. Perustamisesta lähtien eläinpuiston tavoitteena on ollut rakentaa eläimille tilavat ja luonnolliset elinolosuhteet. 60 hehtaarin alue, joka vaihtelee maastoltaan ja kasvistoltaan, on antanut erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa Euroopan eläintarhojen yhdistyksen EAZA:n perusajatuksia siitä kuinka eläimiä on tarhattuina hoidettava. Lisäksi yksi eläinpuistojen ja -tarhojen tärkeimpiä tehtäviä on lisätä eläinlajien ja luonnon tuntemusta sekä jakaa kasvatuksellista tietoa. Suomen pandapariskunnan sijoittamiseen juuri Ähtärin eläinpuistoon vaikutti suuresti eläinpuiston pitkäaikainen panos luonnonsuojelutyöhön.

275 000

kävijää vuonna 2018

60+

Suojeltua eläintä

Haaste

Kasvavan kiinnostuksen ja lisääntyneen kävijämäärän vuoksi Ähtäri Zoon asiakaspalveluratkaisut tarvitsivat päivitystä. Uusien vetonaulojen lisäksi kävijäkokemusta haluttiin tukea myös digitaalisesti. Yhteydenotot lisääntyivät huomattavasti, mikä muodosti tarpeen modernille puhelinpalveluiden kokonaisuudelle. Eläinpuiston lisäksi myös muiden palveluiden kuten hotellitoiminnan ja leirintäalueen asiakaspalvelu tuli saada yhdistettyä paremman asiakaskokemuksen takaamiseksi.

Ratkaisu

”Cuuman palveluiden ja osaamisen avulla eläinpuisto on voinut valmistautua hyvän asiakaspalvelun tuottamiseen kävijämäärien ja yhteydenottojen lisääntyessä merkittävästi. Cuuman monikanavaisella vaihderatkaisulla ja mobiililiittymillä tuotetaan vaivaton kokonaisuus, jolla voidaan hoitaa suuriakin soittomääriä. Lisäksi Cuuma on tytäryhtiönsä kautta tuottanut eläinpuistoon kävijäkokemusta syventävän Boordi-palvelun”, kertoo Ähtärin toimitusjohtaja Jonna Pietilä.

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

”Cuuma on yhteystyön alusta asti tehnyt kotiläksynsä hyvin ja osoittanut suurta mielenkiintoa toimintaamme kohtaan. Cuuman avulla voimme tuottaa tasokasta asiakaspalvelua, optimoida henkilökunnan resursseja ja vastaanottaa vaivattomasti myös ruuhkapiikkejä, joita varsinkin pandojen osalta on odotettavissa. Varsin eläinrakkaaksi osoittautunut Cuuma on myös toimittanut eläintarhaamme älypuhelimiin suunnatun Boordi-palvelun, jossa tullaan lisäämään kävijöiden ja eläintarhan välistä yhteisöllisyyttä. Cuuma on osoittanut myös innokkuutta olla mukana kehittämässä Ähtärin eläinpuiston ja muiden alueen palveluiden asiakaskokemusta jatkossakin”, Jonna Pietilä jatkaa.

image of Jonna Pietilä, Toimitusjohtaja

Jonna Pietilä, Toimitusjohtaja

Cuuman avulla voimme tuottaa tasokasta asiakaspalvelua, optimoida henkilökunnan resursseja ja vastaanottaa vaivattomasti myös ruuhkapiikkejä.

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722