image for Lippu.fi

Lippu.fi

Asiakaspalveluun tehoja automatisoidulla järjestelmällä

Lippupiste Oy on Suomen suurin lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain noin viisi miljoonaa lippua yli 18 000 teatteri-, kulttuuri-, viihde- tai urheilutapahtumaan. Lippupiste tarjoaa myös lipunmyynnin järjestelmä- ja tukipalveluita tapahtumanjärjestäjille. Lippupiste panostaa laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun yli 50 ammattilaisen voimin. Lippupisteen omistaa Euroopan johtava lipunvälitysyritys, saksalainen CTS Eventim AG joka toimii 19 maassa ja välittää vuosittain yli 80 miljoonaa lippua yli 100 000 tapahtumaan.

5 000 000

Suomessa myytyä lippua vuosittain

20+

Palveluryhmää

10 M€

Liikevaihto

Cuuma on tuottanut toistakymmentä asiakaspalveluryhmää kattavan puheratkaisun raportointeineen Lippupisteelle. IP-pohjaisen puheratkaisun ansiosta fyysisellä sijainnilla ei ole merkitystä.

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

Automatisoitu ja puhelinjärjestelmään integroitu asiakkuudenhallintajärjestelmä tehostaa asiakaspalvelun työtä lukemattomilla minuuteilla päivittäin.

image of Martin Heinrichs, Hallintojohtaja

Martin Heinrichs, Hallintojohtaja

”Pidämme muutaman kerran vuodessa antoisan strategiapalaverin Cuuman kanssa jossa kerromme haaveistamme puhejärjestelmän ominaisuuksien osalta. Usein muutamaa viikkoa myöhemmin haaveemme on toteutettu.”

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722