image for Med Group

Med Group

Keskitetysti kaikki asiakaspalvelu yhdellä työkalulla

Med Group on nopeasti kasvava, dynaaminen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys. Yritys toimii sekä julkisen sektorin että kuluttajien luotettavana kumppanina.

Med Group perustettiin kahden lääkärin Kustaa Pihan ja Ali Omarin toimesta vuonna 2007. Korona Investin hallinnoima Terveysrahasto tuli Med Groupin kasvun tueksi osaomistajana vuonna 2008. Toiminnan painopiste alkuvuosina oli ensihoidossa, jossa Med Groupista on tullut vahvan orgaanisen kasvun ja yritysostojen kautta vähitellen Suomen suurin yksityinen toimija.

70 miljoonaa €

Liikevaihto vuonna 2018

3 400

Työntekijää

2016

Myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti.

Haaste

Vuosina 2009-2010 Med Group laajeni myös julkiselle sektorille tarjottaviin yleis- ja hammaslääkäripalveluihin. Samoihin aikoihin sai alkunsa myös kotiin vietävät hoivapalvelut, joissa Med Group on nyt noussut vahvan kasvun myötä alan johtavaksi yksityiseksi yritykseksi. Vuonna 2017 Med Grup juhlii 10-vuotista taivaltaan.

Vuonna 2011 Med Group otti ensimmäiset askeleensa yksityisen hammaslääkäriketjun rakentamisessa. Tänä päivänä Med Group on 22 klinikallaan yksi alan suurimmista toimijoista ja vahva suunnan näyttäjä. Vuoden 2017 lopussa Med Groupin liikevaihto kipuaa 70 miljoonaan euroon ja henkilöstöäkin on jo yli 2000. Kasvun myötä Med Groupin asiakaspalvelun merkitys on noussut uudelle tasolle.

Ratkaisu

Cuuma Communications Oy on toiminut Med Groupin kommunikaatioratkaisujen toimittajana ja kumppanina vuodesta 2014. Med Groupin toimittaja valinnassa ratkaisi Cuuman ymmärrys nopeasti kasvavaa liiketoimintaa kohtaan sekä kyvykkyys kehittyä jatkuvasti muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

Monikanavaisilla asiakaspalvelutyökaluilla ja sujuvalla yhteistyöllä klinikoiden asiakaspalvelu sujuu tehokkaasti. "Asiakaspalvelun monikanavaisuus on huomioitu järjestelmäkokonaisuudessa hyvin ja mikä tärkeintä, toimintavarmuus on kiitettävää tasoa. Yhteyshenkilöt ovat osaavia ja ovat valmiita auttamaan lyhyelläkin varoajalla”, kertoo aluejohtaja Tuomas Hemmilä Med Groupista.

image of Tuomas Hemmilä, Aluejohtaja

Tuomas Hemmilä, Aluejohtaja

Cuuma erottautui edukseen luotettavuudella ja asiakaspalvelullisella otteellaan. Järjestelmäkokonaisuus on auttanut meitä palvelemaan asiakkaitamme tehokkaammin ja laadukkaammin.

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722