image for Mobiililiittymät

Mobiililiittymät

Älykkäät mobiilitoiminnot osana modernia yhteydenpitoa.

Modernia yhteydenpitoa ja kustannustehokkuutta

Cuuman mobiililiittymillä korvaat olemassa olevat mobiililiittymäsi kilpailukykyisin hinnoin ja ominaisuuksin. Älykkäät mobiilitoiminnot ovat osa uuden ajan yhteydenpitoa.

Mobiililiittymiin voidaan automatisoida toimintoja käyttäjäprofiilin mukaan. Samasta liittymästä soittaessa voidaan esimerkiksi näyttää joko työ- tai henkilökohtainen numero, riippuen kellonajasta. Liittymän tilatiedot (varattu, kokouksessa, lomalla) voidaan myös automaattisesti välittää yrityksen vaihteenhoidolle ja muulle henkilöstölle.

Yrityksellesi luotu datapaketti

Cuuman mobiili- ja puhepaketit ovat joustavia ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä. Liittymät toimivat niin DNA:n kuin Telian verkoissa.

Käyttämällä yhtä yrityksellesi räätälöityä datapakettia säästät kuluissa ja varmistut siitä, ettet maksa ylimääräistä käyttämättömistä paketeista. Seuraamme datan käyttöä ja muokkaamme pakettia tarpeen mukaan, jotta saat aina kustannustehokkaimman ratkaisun.

image of

Lisää tuotteita

Monikanavainen yhteydenpitoalusta

Asiakaspalvelun analyysi

Kuinka paljon yksi asiakaspalvelukohtaaminen yrityksellenne maksaa? Entä miten vastaamatta jääneet puhelut vaikuttavat liikevaihtoonne? Kuinka paljon työkalujen vaihto tehostaisi asiakaspalvelijan työtä, ja monta uutta rekrytointia voisitte jättää tällöin tekemättä?

Puhelinvaihde

Älykäs puhelinvaihde toimii usein yritysten asiakaspalvelun pohjana: sen avulla ohjaat puheluita sekä automatisoit asiakaspalvelun vaiheita ja mittaat palvelun laatua.

Chat

Brändätyllä chatilla toivotat asiakkaasi tervetulleeksi sivustollesi ja tarjoat reaaliaikaisen tavan kysyä lisätietoa.

Tyytyväisyyskyselyt

Kehitä asiakaskokemusta keräämällä palautteita heti asioinnin jälkeen

Some- ja mediaseuranta

Osallistu ajankohtaiseen keskusteluun ja tehosta myyntiä ennakoivalla asiakaspalvelulla.

Tiketöinti

Tehosta palvelupyyntöjen käsittelyä ja mahdollista läpinäkyvä yhteistyö. Lyhyet vasteajat, parempi asiakaskokemus.