image for Insinööriliitto

Insinööriliitto

Parasta jäsenpalvelua paikasta riippumatta

Insinööriliitto on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja ja valvoo insinöörien sekä muiden tekniikan alan asiantuntijoiden etuja ja arvostusta työelämässä. Liiton 70 000 jäsentä nauttivat monipuolisista eduista, kuten työsuhdeneuvonta, CV-klinikka ja urapalvelut.

70 000

jäsentä

17s

keskimääräinen vastausaika

1500

yhteydenottoa puhelimitse / kk

96,7

vastausprosentti

Insinööriliitto lähti kartoittamaan uutta asiakaspalvelujärjestelmää loppuvuodesta 2018. Syy oli yksinkertainen: silloinen järjestelmä ei taipunut etätyöskentelyyn. Joustavan ja tehokkaan asiakaspalvelun tavoitteena on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa jäsenille. Asiakaspalvelussa on havaittavissa tyypillisiä ruuhkapiikkejä: alkuvuosi on usein kiireistä laskutuksen vuoksi. 

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

Cuuman järjestelmä otettiin käyttöön loppuvuodesta 2019. Insinööriliiton tietohallintopäällikkö Kari Malinen arvioi yhteistyön sujuneen hyvin. Kun CRM on yhdistetty Cuuman asiakaspalvelujärjestelmään, nähdään heti tiedot siltä jäseneltä, joka on langan päässä. Seuraavaksi tavoitteena on ottaa käyttöön takaisinsoiton automatiikka, jolla voidaan tavoittaa myös ne soittajat, jotka keskeyttivät jonottamisen esimerkiksi ruuhkapiikin aikana. Malinen arvioi, että Cuuman helposti skaalautuva ja yrityksen tarpeeseen muokattava järjestelmä sopii liittomaailman lisäksi mihin tahansa asiakaspalvelutarpeeseen.

image of Kari Malinen

Kari Malinen

Etätyöskentelyn mahdollistama järjestelmä tuli meille kuin kreivin aikaan. Ei sitä silloin tietenkään osattu aavistaa, mutta korona iski vain pari kuukautta myöhemmin.

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722