image for Järvisydän

Järvisydän

Ensiluokkaista palvelua useille asiakassegmenteille

Rantasalmella, keskellä upeaa Saimaan järvimaisemaa sijaitseva Hotel & Spa Resort Järvisydän on yksi Suomen erottuvimmista lomakohteista. Kiireinen lomakeskus valitsi Cuuman asiakaspalvelujärjestelmän, jotta puheluiden hallinta ja sähköposteihin vastaaminen olisi mahdollisimman tehokasta.

“Puheluiden määrät keskittyvät usein tiettyihin vuorokaudenaikoihin, joten halusimme edistyneemmän puhelinvaihteen, jossa pystytään hyödyntämään takaisinsoittopalvelua. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta, kun olemme voineet heti pahimman ruuhkapiikin jälkeen soittaa heille takaisin ja palata asiaan”, kuvailee lomakeskuspäällikkö Aku Kärki.

Henkilökohtaisten Outlook-tilien käyttö asiakaspalvelussa korvattiin tiketöinnillä.

“Cuuman tiketöinnin avulla kuka tahansa voi helposti jatkaa siitä, mihin kollega on viimeksi jäänyt, ja kaikilla käsittelijöillä on tieto siitä, mitä asiakkaan kanssa on aiemmin keskusteltu, oli kyse sitten puhelin- tai sähköpostikeskustelusta. Myös etätyöskentely on joustavaa.”

Edistynyt raportointi helpottaa asiakaspalvelun johtamista ja yhteydenottomäärien kehityksen seuraamista.

“Pystymme resurssoimaan perustuen dataan sekä seuraamaan toistuvia asioita asiakasviestinnässä. Viemme esimerkiksi useimmin kysyttyjä kysymyksiä tiedoksi suoraan nettisivuille.”

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

Kärki arvioi, että kuluttajan laatutietoisuus on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina.

“Erityisesti vasteaikojen on oltava lyhyitä – yritysten pitää olla nopeasti tavoitettavissa. Tähän olemme saaneet merkittävää apua Cuumalta.” 

Yhteistyö on toiminut jopa paremmin kuin Kärki olisi uskaltanut toivoa.

“Sehän tässä huolestuttavaa onkin, kun kaikki on mennyt niin sujuvasti. Ei ole tullut seinään törmäystä missään vaiheessa, vaan myös uniikkeihin pyyntöihin on pystytty vastaamaan. Cuuma on osoittanut hyvää toimialaymmärrystä nimenomaan matkailualan erityispiirteitä kohtaan. Käyttöönottovaiheessa Cuuman asiantuntija vietti paikan päällä muutaman päivän varmistaen, että kaikki sujui hyvin. Tämä oli erityisen arvokasta meille.” 

Kärjen mielestä asiakaskokemuksen johtamisessa tulee huomioida asiakkaiden yksilölliset tarpeet. 

“Emme ole rajoittuneet tiettyihin asiakassegmentteihin, vaan pyrimme pitämään palvelut mahdollisimman kattavina. Palvelemme niin yrityksiä, yhteisöjä, perheitä, kv-asiakkaita kuin vaikkapa pariskuntia.” 

image of Aku Kärki, lomakeskuspäällikkö

Aku Kärki, lomakeskuspäällikkö

"Myös uniikkeihin pyyntöihin on pystytty vastaamaan. Cuuma on osoittanut hyvää toimialaymmärrystä nimenomaan matkailualan erityispiirteitä kohtaan."

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722